Posters, Logo & Flyers

Loepie

Dat is dat kereltje dat om de hoek loert in ons logo, we noemen hem LOEPIE.

‘LOEPIE’ LOGO

Aha. Na het bekijken van ons logo bekruipt u een bepaald gevoel… U ziet een onzijdig figuurtje dat/die om de hoek loert, zwartgekleurd nog wel. Maar dit is toch een initiatief omtrent een neutrale campagne? Wat zullen we nou krijgen?

Nou. Uw gevoel klopt en dat logo ook. Met ‘dichter bij de burger’ kijken we ook goed hoe het nou zit met de voor- en nadelen van de Wiv, ookwel door het kamp der tegenstanders handig tot ‘Sleepwet’ verbasterd. Maar dat betekent niet dat we voor of tegen zijn. We maken zaken bespreekbaar, wij nemen de zaken onder de loep. En als dat kan door een leuk gevat logo wat aanspreekt, discussie oproept en leidt tot spraakmakende communicatie, betekent dat niet dat Stichting Burger kleur bekent. We noemen het onzijdig figuurtje trouwens LOEPIE. U gelooft dit allemaal nog steeds niet? Kom dan naar onze bijeenkomsten,of kijk live mee en doe online mee. We doen twaalf provincies in 12 dagen aan. Of ‘bekijk het even’ terug via onze “Peiling Gemist”. ’

Links:

Mark Rutte ageert tegen sleepwet-betoog Arjen Lubach
Voorstanders sleepwet maken valse tegenstelling om bom onder burgerrechten te leggen
De vijf grootste misverstanden over het sleepwet-referendum
‘De nieuwe sleepwet gaat helemaal niet om de privacy van burgers, maar om terrorismebestrijding’
Kloppen onze doembeelden over de ‘sleepwet’ wel?

De ‘sleepnetwet’ uitgelegd in 12 heldere vragen en antwoorden

Posters

Onderstaande posters mag u naar hartelust downloaden en doorsturen, bijvoorbeeld naar iemand die u wil attenderen op een van onze bijeenkomsten, of voor uw artikel of verslag. Mocht u ons initiatief als bron kunnen opnemen, dan stellen wij dat zeer op prijs.

Laatste video’s debatten

Laatste video’s Peilbus