Over ons

Over ons

 

14 januari jl. vernam Stichting Burger dat we in aanmerking kwamen voor de toekenning van onze neutrale aanvraag; de eerste keer dat we subsidie mogen ontvangen. 12 keer gaan we met de Peilbus, naar elke provincie eenmaal. Daar interviewen we Jan en Alleman op de Livestream. Navolgend gaan we op of rond dezelfde locatie een stevig gesprek aan met een of meerdere dagexperts en het publiek volgens ons format: Café Politiek. Ook op Livestream. Stellingen en vragen van onze Quotebanner staan centraal. Loepie is onze mascotte; met dit onzijdige figuurtje nemen we de samenleving onder de Loep.

 

We staken vroeg in met onze bijeenkomsten zodat de kiezers voldoende tijd hadden om terug te blikken op onze dagthema’s, de mening van henzelf en andere (peilbus)bezoekers en sprekers. Voordat het gebruikelijke mediaoffensief losbarstte stonden op www.dichterbijdeburger.nl en de sociale media tientallen Livestream producties.

 

In onze eerste wave organiseerden we een eerste ‘hattrick’ van Laren NH naar Groningen (Vindicat) en toen meteen weer door naar Vlissingen in de Peilbus. Een week later starten we de tweede hattrick van onze campagne in Nijmegen, Baarn en Tilburg. En zo verder.

Laatste video’s debatten

Laatste video’s Peilbus